En fast ejendom investere idé For Total nybegyndere

Okay, du har set infomercials for folk som Carleton ark, eller du læser en ebook af nogen som T. C. og Vickie Bradley, og du er varme til trav ud af din tegnebog og blive rig med fast ejendom investere… ligesom alle andre.
Whoa, udløse.
Ikke alle er at få rig med real estate investering, uanset hvad hype fører dig til at tro.
Først, lad os forstå et par ting. Der er folk bliver rig med fast ejendom investere. Mange af disse mennesker har fulgt i spidsen af Carleton ark eller T. C. Bradley eller anden fast ejendom investere guruer. Det er fakta.
Her er et yderligere faktum. Hvis du ikke ved hvad du gør, kan du miste din skjorte i fast ejendom investere… ligesom en masse andre mennesker.
Det er ikke til at sige du ikke kan lære, og det er ikke til at sige, at folk kan lide Carleton ark eller T. C. og Vickie Bradley kan ikke lære dig. Hvad det betyder er at du kan lytte til et bånd, eller læse en bog og køre ud af døren, beder for nogen at tag venligst indholdet af din tegnebog! Du er nødt til at tage sig tid og gøre en indsats for at lære fakta, trin og indersiden oplysninger nødvendige for at blive vellykket i fast ejendom investere.
Men jeg indse, at disse dollarsedler brænder hul i lommen og du ønsker at komme i gang nu, så her er en enkel måde at begynde din tur til toppen.
Lad mig fortælle dig, hvordan Lois fik hendes real estate investering imperium begyndte i Austin, TX. Hun kiggede rundt, indtil hun fandt en lille, men velholdt 4-enhed lejlighed kompleks i en dejlig Austin kvarteret. Prisen var rigtigt, så, ikke at have kreditten, selv til at svinge deal, hun fik sin far til at cosign med hende. Når stedet var hendes, hun flyttede ind i én enhed (ikke mere leje til at betale), leje fra en anden enhed dækket den månedlige pant og leje fra de andre to enheder var hendes at holde.
Ikke ligefrem var en få rig hurtig plan, men det en start. Da hun havde stadig en fuld tid job, brugte hun de ekstra penge fra lejlighederne til at betale regninger og lån, herunder pant på en accelererende. Dette gav hendes gearing til at købe en anden enhed, og resten er historie. Hun er nu en Austin slumlord…! Alvorligt, hun har gjort godt i denne simple måde og er vokset sin første real estate investering betydeligt.
I sin artikel, “Køb høj Yielding Turnkey Real Estate investeringer med din underskrift alene!”, Bill unge, en tidligere bank lån officer og fast ejendomsinvestor siden 1980 giver værdifulde pejlemærker i introduktion i denne form for aftale, undertiden med ingen ned indbetaling krævede. Du kan finde en kopi af denne artikel på.
Mens skalten-og-behandling i investeringer i fast ejendom kan gøre formuer, der er en indlæringskurve, der kræves for at gøre slags penge fagfolk som Carleton ark og T. C. Bradley gør. Hvis du er en total nybegynder og bare nødt til at komme ind i fast ejendom investere, kan du godt rådes til at følge eksemplet fra min ven, Lois, og starter med lille besatte lejlighed enheder, måske bruge nogle af rummet som bolig, som hun gjorde , og ved hjælp af indtægter fra andele for investeringsvækst.
Copyright 2006 Donovan Baldwin