Jollibee Franchise i Filippinerne

Når jeg tænker på Jollibee Franchise i Filippinerne, som regel alt hvad jeg kan tænke om er munden vanding Yumburgers eller ChickenJoy. Men i virkeligheden, det tager så meget mere end bare mad at gøre Jollibee. Hvis du er nysgerrig omkring virksomhedsdrift for både Jollibee Filippinerne division samt Jollibee International, vil så forhåbentlig denne artikel hjælpe en lille smule.

Nyerhvervelser i Filippinerne

Corporation er faktisk kendt som Jollibee fødevarer Corporation. Åh, og hvis du troede at Jollibee var de eneste hurtige fødevarekæden drives af denne coporation, dreng er du i for en overraskelse. For mig, det ser ud som JFC ejer aktiemajoriteten i alle de filippinske fastfood nicher. Spiser du nogensinde på Chow konge? Jeg ved jeg elsker halo-glorie der, men vidste du, at i år 2000, JFC erhvervet Chowking! Det er rigtigt, alle lækre orientalske stil fastfood fra Chow King drives på et højt niveau af det samme selskab som Jollibee. Åh, og det er ikke alle. Virker som Jollibee fødevarer Corporation har idé at diversificering er afgørende for dets fremtid, og jeg tror, de er på rette spor. JFC opkøbte også populær fastfood pizzarestaurant kendt som Greenwich Pizza. Derudover blev rødt bånd Bageri i 2005, en del af JFC. At holde med temaet bagning, erhvervet JFC den franske café og bageri kendt som Delifrance. Division af JFC, der håndterer business inde i Filippinerne er kendt som Jollibee Filippinerne.

Erhvervelser uden for Filippinerne

JFC har bedrifter i adskillige andre asiatiske lande, herunder Kina og Taiwan. Der er en kinesisk fastfood-kæden opkaldt Yonghe konge i Kina (baseret i Shanghai), der ejes og drives af JFC. En anden kinesisk restaurantkæde ved navn Hongzhuangyuan blev erhvervet på September 21, 2007. Denne kæde har 33 steder i Beijing og blev købt for et beløb på US $50,5 mio.

Wow! Jeg sikker på var surpised da jeg hørte om alle disse erhvervelser. Det er interessant at bemærke, at når jeg går ind i nogen af kæder ovenfor, er de ejes og drives af samme koncern. Jeg er glad for, at Jollibee har en stor track record med den filippinske samfund og at ud over den fantastiske Jollibee butikker i Filippinerne, de kan tilbyde os en række forskellige fødevarer spænder fra pizza, orientalsk mad, kaffe og bagværk. Yum!