Må ikke arbejde for dine penge, gøre det arbejde for dig!

Nå, det nye år er rundt om hjørnet, og så er New Year’s resolutioner! Det er sådan en fantastisk tid på året at overveje hvad det seneste år har bragt os og hvad vi ønsker at skabe i det kommende år.
Til at hjælpe dig få begyndte at tænke over det kommende år, vi udgiver en række artikler på top rigdom skaber vaner. Denne serie af artikler vil indslag enkel og praktiske måder, du kan begynde let skabe rigdom i dit liv, uanset hvad din aktuelle situation. Er du klar? Lad os dykke ned!
Chancerne er, hvis du læser denne artikel, du ikke er velhavende endnu. Chancerne er også at du er en medarbejder, arbejder for en anden, eller du er en virksomhedsejer, men virksomheden endnu ikke gjort dig velhavende. I begge tilfælde har du drømt om at blive en velhavende virksomhedsejer, hvis virksomhed skaber løbende rigdom og indkomst? De fleste af os har… men de fleste af os også køre op mod mur af ikke at vide hvordan.
Den bedste måde at komme i gang ved at blive en virksomhedsejer med meget produktive medarbejdere er at få en virksomhed og ansætte nogle gode medarbejdere. Nu, de fleste af os ikke er købedygtig lave at natten over, eller vi ville have gjort det allerede, højre? Forkert!
Hvis du overveje dine penge (aktiver eller kontant) som dine medarbejdere, så er du en instant virksomhedsejer. Voila! Tænk over det. Når du investerer dine penge eller anvender det mod en produktiv entrepreneurielle venture, arbejder dine penge lige så hårdt for at producere en indkomst, som du gør når du går til dit daglige job. I virkeligheden, virker det hårdere end de fleste medarbejdere gør-penge har ingen familie eller personlige problemer og ikke diskutere med dig. Når du sætter hvad disponible penge du har til at arbejde for dig, er du nu ejer en virksomhed med ansatte (dine penge). Når du indser, at penge har potentiale til at arbejde lige så hårdt som du gør, så du har lige oplyst dig selv med en af de øverste rigdom skaber vaner!
Nu, for at få en produktiv virksomhed, der tjener et godt afkast for dig, skal du holde tilføje “medarbejdere” til din virksomhed ved at gemme dine penge og investere det. Uanset om det er en dollar eller tyve dollars, tæller hver “medarbejder”. Rigdom skaber vane du ønsker at dyrke i denne henseende er at spare op og investere dine dollars i stedet for at bruge dem på ting, der vil give dig kort sigt glæde men ingen langsigtet fordel. Husk, at hver en dollar, du tænder ind i en “medarbejder” i stedet for at tilbringe i øjeblikket vil arbejde for dig for resten af dit liv! Tænke på, næste gang du føler dig fristet af nogle nye trendy ting du har lige fået at have!
Hvordan kan du få begyndte på at bygge denne rigdom skaber vane i dit liv? Det er nemt. I begyndelsen af hver dag, bruger et par minutter oplever, ville det ikke gerne have til at gå på arbejde hver morgen, men at være i stand til at vælge, om du vil arbejde eller ej. I løbet af dagen, som du står med udgifter valg, bringe disse erfaringer tilbage i fokus til at hjælpe dig vælge klogt. Om natten, holde en journal over dine udgifter beslutninger for den pågældende dag og konstatere, hvor stor en procentdel af tid, du har valgt klogt. Dit mål? At øge procentsatsen gradvist til 100%.
De fleste eksperter siger, at det tager 21-40 dage til at skabe en solid nye vane. Der er ikke lang, når du tænker over det. Alt du skal gøre er komme i gang – nu. Held og lykke!