Amerikanerne Blev Solgt Ud For Penge, Magt Og Grådighed, Som Kongressen

Videregivelse af tidligere kriminelle problemer er den første overvejelse i diskussionen af en falsk ansøgning og arbejdsløshedsforsikring fordele. Faktiske omstændigheder: Sagsøgeren, kontorassistent-maskinskriver, var gravid, med en forventet tidspunkt for fødslen af januar 1, 1969. Hun havde været ansat i en bank, da juli 1965 og blev en fast medarbejder, der er berettiget til at deltage i arbejdsgiverens overskudsdeling og lager-køb planer og andre ansatte personalegoder. Sagsøgers læge havde oplyst, at hun var i stand til at arbejde op til den sandsynlige dato for hendes indespærring. Hvis sagsøgers ydelser er afsluttet i henhold til en arbejdsgivers politik, der kræver ansatte ophører med at arbejde ved en given fase af graviditeten, er der ingen frivillige, der forlader beskæftigelsen, selvom ansøgeren nægtede at acceptere en barselsorlov.

På det tidspunkt, arbejdsgiveren s regler, forudsat at disse medarbejdere kan få en seks måneders barselsorlov, der dækker de sidste tre måneder af graviditeten og de første tre måneder efter levering. I sidste uge, Guvernør Cuomo annonceret en udvidelse fra 3. December 2012 til februar 4, 2013 at ansøge om DUA. Svaret er indlysende grund, uafhængigt af enhver applikation, hun kunne have gjort for en orlov, er det arbejdsgiveren s politiske mandat opsigelse af hendes ansættelse på 4 oktober 1968. Således, den konklusion er tvunget til, at hendes separation fra hendes sidste beskæftigelse forud for indgivelsen af hendes påstand var helt ufrivilligt.

ankenævnets Opfattelse og Beslutning: til Trods for, at det er ubestridt, at sagsøgeren var tvunget til at forlade sin beskæftigelse oktober 4, 1968, på grund af de regler, der af arbejdsgiveren, som krævede, at hun afslutte sin ansættelse i oktober 4 på grund af den fase af graviditeten, det er ikke desto mindre hævdede, på vegne af den Industrielle Kommissær, at hun må anses for at have frivilligt forlod hendes beskæftigelse uden en god grund for den grund, at hun har undladt at ansøge om orlov, som ville have sikret hende igen beskæftigelse hos samme arbejdsgiver, når og hvis hun ikke var parat til at vende tilbage til arbejdsmarkedet efter fødslen af sit barn.

dommerens Afgørelse: Den indledende bestemmelse af det lokale kontor, afvisning af sagsøger fra at modtage ydelser effektivt, 5 oktober, 1968, med den begrundelse, at hun frivilligt forlod hendes beskæftigelse uden en god grund, og holder om hende, ikke berettiget til at modtage ydelser effektive oktober 7, 1968, med den begrundelse, at hun ikke var til rådighed for arbejdsmarkedet, er underkendt. Da han blev interviewet på det lokale kontor på 21 oktober, 1968, hun erklærede, at hun var bygger primært på beskæftigelse service kontor for at finde arbejde for hende, og derfor op til den dato, hun ikke havde søgt arbejde selvstændigt. Igen, for perioden fra den 28 oktober, 1968 gennem November 4, 1968, hun rådes det lokale kontor, at hun havde gjort nogen uafhængig søge arbejde. Indkomst forsikringer har et sæt gavn periode på normalt 2 år, 5 år eller indtil en alder af 65. Der henviser til, at de fleste af de ‘sygdom & ulykke’ politikker havde levetid ydelser, link og har derfor betalt før du gik bort!