Den Rigtige Seng Frame Støtte Til Din Nye Madras Sæt

A Man Lies In A Hospital Bed As A Doctor Reads His Chart de Fleste bas lystfiskere og fritidsfiskere i almindelighed til at tænke på en langsommere finesse stil af fiskeri, når det kommer til rør lokkemad, men du vil få stor succes, hvis du bruger en hurtigere og mere aggressive tilgang i sommermånederne. Du kan også drage fordel af tidlig booking rabat, her hvis du bestiller 3 måneder før kursusstart. Og masser af opfølgning materiale til at tage med dig til at fordøje langsomt. Friske Bønner er tilgængelig fra Maj-oktober, og vi har formået at høste omkring 4 KG tørrede bønner i år samt masser af foder til kaniner og frø gemt til næste år. Hvis du ønsker at finde ud af, hvor meget mad, vi kan høste fra denne polyculture, og hvor meget tid det tager at dyrke denne mad kan du læse resultaterne af en Input/Output-undersøgelsen her.

Tilmelding til vores kurser er nu åbne med en 15% rabat på overnatning og mad gebyrer, når du registrerer dig som en gruppe (2 eller flere). Vi er vært for en række online undervisningssessioner, herunder hvordan til at skabe levesteder, øge biodiversiteten, hvordan at designe og bygge en skov, polyculture design software tutorials, regenerativ gård, og landskabet design, urban gardening og meget mere. Med dette system, vil du være i stand til at begynde at transplantere dine planter, som er meget tidligere end med traditionelle havearbejde, da din jord vil være varm nok til at arbejde med. Med din støtte, vil vi fortsætte med at forbedre producere kvalitet oplysninger og data for fællesskabet, opbygningen af en world-class demonstration landskab og fremskridt på vores mission om at udvikle og fremme de former for praksis, der kan producere fødevarer og andre ressourcer for mennesker og samtidig øge biodiversiteten. De tjener også som jord stabilisatorer, give en buffer mellem bud unge planter og snegle og snegle, levested og foder for gavnlige insekter og give en kilde af muld og kanin mad.

Mange af disse planter er spiselige nogle kan fastsætte kvælstof og andre samle mineraler fra undergrunden. De kyllinger, naturligvis, ikke kan bruges, hvis du ønsker at have en årlig række af produkter inden for lauget og mængden af kompost tilføjet til senge skulle være højere for at understøtte en øget produktion. Det er muligt at dyrke en række afgrøder i senge. De kolde vintre i Bulgarien begrænse vinter afgrøder, der kan dyrkes, men hvidløg plantet i Efteråret, kan høstes unge (svarende til forårsløg) i April. Selv seedede indfødte planter ofte består af spiselige salat afgrøder i løbet af foråret og efteråret som Chenopodium album, Katost neglecta , Chichorium intybus og Plantago major.

Vi tilbyder en mangfoldighed af planter og frø til permakultur, skov, have og regenerativ landskaber, herunder en række af frugt og nødde-sorter. Vi modtager ikke nogen regering, institutionelle eller NGO-støtte til vores projekt, og er afhængige af indtægter fra salg af vores kurser, planter, konsulentbistand og design-arbejde sammen med støtte af vores fantastiske frivillige til at udvikle og administrere haver og er meget taknemmelig for. De planter, der vokser rundt i kanten af sengen er selv seedede indfødte planter, omkring 15 forskellige arter. Hvor mange planter skal jeg bruge? Selv om det virker som en masse at fordøje, løg er meget hårdføre planter, og er faktisk ret tilgivende!