Outsourcing myter knust: Min personlige erfaring!

Outsourcing for sent har været forbundet med en masse negative presse- og reklameaktiviteter. Men vil du ikke vide sandheden, indtil du begiver dig til feltet selv. Så besluttede jeg at styrte hovedkulds til dette felt. I første omgang alle advarede mig om faldgruberne ved outsourcing og forsøgte at afholde mig fra at foretage den. Jeg takke mig selv for ikke at lytte til dem. Kan ikke forestille mig hvor meget jeg ville have gået glip af lejligheden.

Jeg køre et revisionsfirma med en gruppe af revisorer arbejder under mig. Skat sæson ser tunge rush fra mine kunder for selvangivelse forberedelse, føderale indkomstskat forberedelse og mange flere aspekter af bogholderi og regnskab. Outsourcing bogholderi og regnskab er kommet som en stor velsignelse for revisionsfirmaer. Selv om regnskab og bogholderi er en trættende og tidskrævende proces, har nogle til at gøre arbejdet.

Jeg har fundet revisorer i Indien for at være meget dygtig og hårdtarbejdende gør det tidskrævende arbejde for mig. Regnskabsmæssige outsourcing har dobbelt fordel for enhver outsourcing firma. Først og fremmest er du stand til at få højt uddannede fagfolk på et betydeligt lavere omkostninger til at gøre regnskab og bogholderi arbejdet for dig. For det andet på grund af de lave priser på arbejdskraft oversætter de sparede midler til overskud for din virksomhed.

Outsourcing arbejde er ikke begrænset til regnskab, mange andre erhvervssektorer får enorme sømmer sig ved at gennemføre outsourcing processen for deres virksomhed. Professional leasing outsourcing (PLO), viden proces outsourcing (KPO), business proces outsourcing (BPO) og forskning proces outsourcing (RPO) er nogle af mulighederne for outsourcing som du kan bruge i din virksomhed.

Sikkerhed er en vital bekymring, før du foretager nogen outsourcing arbejde. Nogen bliver berørte, når deres personlige oplysninger og finansielle data er sendt til et fjernt sted. Men vi kender alle til remote serveradministration. Dette giver kun et udvalgt antal af mennesker at få adgang til kundedata og finansielle oplysninger. Så har du fuld kontrol over det arbejde der.

Ansætte nye medarbejder betyder yderligere udgifter for dig. Du skal også overveje andre ting end den månedlige løn, som du skal betale. Sundhed fordele, forsikring, andre fordele og også overveje antallet forlader han ville kræve. Også tænke på det faktum, at du stort set vil eliminere omkostningerne ved HR for at ansætte medarbejderen. Leasing en medarbejder gennem outsourcing også gør det muligt at se hans arbejde og fyre ham straks, hvis du ikke er tilfreds med arbejdet.

Arbejde gennem outsourcing processen omkostningerne meget lavere, end det ville have kostet havde arbejdet udført af professionelle inden for landet. Besparelserne ved du automatisk oversætter til overskud til din virksomhed.

Jeg er sikker på, efter at vide om så mange fordele ved outsourcing du ikke vil tøve med at gennemføre processen. Det er altid bedre at prøve; der er simpelthen ingen skade i det. Jeg mener dog, når du har gennemført outsourcing til din virksomhed, du er ikke tilbøjelige til at fortryde det. Jeg har tjent enorme mængder grundig min forretning, som jeg aldrig havde kunnet gøre før.

At vide mere om regnskab outsourcing besøg: