Hvad er omkostningerne kollegium undervisningsafgifter?

Hvad er de gennemsnitlige udgifter til kollegium undervisningsafgifter? Dette er et spørgsmål, som de fleste forældre og fremtidige studerende spørge sig selv, og har brug at vide for at planlægge et kollegium uddannelse.
Nationale gennemsnitlige kollegium undervisningsafgifter sats for offentlige universiteter er $4,694 om året i state beboere. Dette tal omfatter både undervisning satser og gebyrer for en fuld tid studerende.
Den gennemsnitlige kollegium undervisningsafgifter hastighed private gymnasier og universiteter er omkring $20.000 pr år i undervisning og gebyrer.
Mange studerende drage fordel af de lave undervisning satser på to års offentlige gymnasier og junior colleges. Den gennemsnitlige undervisning for en to årig skole er kun $2,076 om året.
College undervisning stigning
Det er godt at få en idé om de nuværende omkostninger ved undervisning, men det er også vigtigt at forstå den forventede stigning i undervisning omkostninger. Forældre og elever, der stadig har flere år inden de kommer ind college bør være meget bevidst om de forventede skøn i stedet for nuværende koster således at de kan planlægge i overensstemmelse hermed.
Undervisning satser øge på omkring to gange den generelle inflation. I gennemsnit, undervisning satser tendens til at øge omkring 8% om året. Nogle akademiske år se en større stigning end andre og mange økonomiske faktorer spiller ind når et kollegium beslutter at øge undervisning.
For skoleåret 2005-2006 rejste mange gymnasier dramatisk undervisning satser. Et eksempel på sådanne undervisning vandreture er på University of Colorado hvor undervisning satser er blevet rejst for alle systemets campusser. Danskundervisning på Boulder campus vil gå op af 27,8 procent fra $3.480 til $4,446. Andre University of Colorado campus vil se en lignende stigning.
Og nu den gode nyhed…
Selv om college undervisning satser stigning, støtte flere studerende end nogensinde profiterer af pædagogisk programmer. Ifølge en rapport fra The College Board, “I 2003-04, var det beløb den gennemsnitlige studerende faktisk betalt for en offentlig fire år institution, efter at have modtaget tilskud støtte og uddannelse skattefordele, omkring $1.300 pr. studerende.”
Offentlige tilskud som pell grant finansiere for mange universitetsstuderende. I virkeligheden for studerende, der deltager i to-årige gymnasier kan Grants-tildeling dække de samlede udgifter til undervisning.
Stipendium programmer udstedt af gymnasier, virksomheder og non-profit organisationer er til rådighed til at hjælpe eleverne med at afholde udgifter til kollegium undervisningsafgifter. Der er mange college scholarship programmer tilgængelige og det bliver endnu nemmere at finde disse programmer med brug af internettet.
Med en kombination af opsparing, finansiel støtte og stipendier er mange studerende i dag i stand til at råd til kollegium undervisningsafgifter og yderligere deres uddannelse.